Arrangeras parallellt

Träffa hela hälso- och sjukvården under två intensiva säljdagar

Träffa hela hälso- och sjukvårdsbranschen under två intensiva säljdagar på Framtidens Hälso & Sjukvård. Här får du och ditt företag en unik exponering inför tusentals potentiella upphandlare och kunder samtidigt som ni stärker er position som en betydande aktör inom vårdsektorn. Vi erbjuder en plattform som genererar nya affärsmöjligheter och inköp.

Anslut dig som utställare eller partner och möt ledande personer inom hela den svenska vårdsektorn. Här finner du dina nuvarande och framtida kunder, partners och samarbetsmöjligheter samlade under samma tak. Det är här framtidens affärer formas och förstärks.

Framtidens Hälso & Sjukvård

Sveriges största mötesplats för alla som leder, utvecklar och ansvarar för framtidens hälso- och sjukvård.

Framtidens Hälso & Sjukvård är en enastående möjlighet för chefer, ledare, myndighetsansvariga och politiker inom vården att dela bästa praxis, oavsett var i vården man arbetar. Mötesplatsen består av en mässa med mängder av seminarier och aktiviteter som är helt kostnadsfria för besökarna. Det finns även ett omfattande konferensprogram med namnkunniga talare, en mängd noggrant samordnade och skräddarsydda möten och konferenspunkter som möter ledarnas specifika behov, för att kunna påverka den framtida utvecklingen.

Tema 2025 - hållbar hälso- och sjukvård

Resurs- och energieffektivitet i sjukvården

Personcentrerad och nära vård med patienten i fokus, både digitalt och fysiskt

Förebyggande arbete för att minska ohälsosamma levnadsvanor och miljörelaterade sjukdomar

Huvudpartners
Konferenspartner

Utställning

Stig in i en värld av möjligheter på vår utställning! Här samlas inte bara leverantörer som driver den svenska hälso- och sjukvården mot effektivitet, utan även fackliga organisationer, kommunala enheter och statliga myndigheter. Upplev en mix av utställare från olika sektorer, inklusive utbildning, upphandling, byggnation, IT/digitalisering, bemanning och ekonomi. Mässgolvet är fullspäckat med högkvalitativa leverantörer och hundratals innovationer, skapande av en inspirerande miljö.

Tillsammans mot en smartare, hållbarare och bättre hälso- och sjukvård

Var med i händelsernas centrum, här möts över 4000 människor från alla Sveriges alla organisationer och regioner. Tillsammans mot ett smartare, hållbarare och bättre Sverige!

+ 3961

Besökare

Möten, nya insikter, kompetensutveckling
och utbyte av erfarenheter

+ 1790

Konferensdelegater

Ta del av inspirerande och
insiktsfulla föreläsningar.

+ 250

Utställare

Företag och organisationer
som visar upp de bästa lösningarna för dig

Urval av talare 2025

Framtidens Hälso & Sjukvård 2025 inkluderar en högkvalitativ konferens där du får ta del av den senaste utvecklingen och de innovativa lösningar som ska driva och förändra framtidens hälso- och sjukvård. Här presenteras de senaste nyheterna direkt från politiska tungviktare, myndigheter och experter.

Ordförande och ansvarig för konferensprogrammet är Per Mosseby, bakgrund som internetentreprenör, tidigare kommunstyrelseordförande och chef för digitaliseringsfrågorna inom SKR.

Boubou Hallberg

Sjukhusdirektör

Sahlgrenska Universitetssjukhus

Ann Söderström

Sjukhuschef

Carlanderska sjukhuset

Daniel Akenine

Nationell teknikchef

Microsoft

Annie Lööf

F.d. näringsminister och partiledare

Ari Riabacke

Ledarskapscoach

Carolina Klüft

Verksamhetschef

Generation Pep

Daniel Forslund

Näringspolitisk expert

Vårdföretagarna

Gabriel Westman

Head of Artificial Intelligence

Swedish Medical Products Agency

Göran Persson

F.d. Statsminister

Marie Morell

Ordförande

Regionstyrelsen Östergötland

Heidi Stensmyren

CMO

Cellcolabs

Patrik Sundström

VD

Inera

Patrik Rossi

Tf sjukhusdirektör

Karolinska Universitetsjukhuset

Nasim Farrokhnia

Affärsutvecklare hälso- och sjukvård

Microsoft

Marina Tuutma

Andre vice ordförande

Sveriges Läkarförbund

Mässans alla kostnadsfria scener

Hälso- och sjukvård

Lyssna till talare från hela sjukvårdssektorn och låt dig inspireras av deras kunskap, insikter och banbrytande idéer. Ta del av spännande presentationer och interaktiva sessioner som delar med sig av det senaste inom vårdinnovation och forskning, och låt dig engageras i meningsfulla diskussioner om framtidens hälso- och sjukvård. Var med oss och utforska framtidens vård tillsammans!

E-hälsa och välfärdsteknik

Scenen med fokus på e-hälsa och välfärdsteknik samlar talare och experter från olika delar av landet för att främja innovation och utbyte av kunskap inom området. Vår öppna scen på denna mötesplats fungerar som en dynamisk plattform där idéer omsätts till handling och där de senaste trenderna och framstegen inom e-hälsa och välfärdsteknik diskuteras och utforskas.

Offentlig sektor/upphandling

På scenen samlas framstående talare från olika delar av den offentliga sektorn för att dela sina insikter och erfarenheter. Vi främjar dialog och samarbete mellan beslutsfattare, tjänstemän och medborgare för att tillsammans utforska lösningar på samhällets utmaningar. Anslut dig till samtal, dela dina tankar och vara en del av den positiva förändringen.

Därför ska du ställa ut eller delta som partner

Ansikte mot ansikte

Ansikte mot ansikte har visat sig vara det överlägset mest effektiva sättet att sälja produkter och tjänster. Varje utställare och partner genomför i snitt 80 kundmöten, under två intensiva dagar träffar du lika många kunder som det normalt tar flera månader att träffa.

Maximera din exponering

Maximera din exponering, genom att ställa ut får ni stor och synlig exponering på mässan. Ni kommer dessutom också dra nytta av mötesplatsens omfattande marknadsföringskampanj före, under och efter mässan.

Besökarna

Här träffar du högkvalitativa besökare, beslutsfattare som det normalt inte går att boka möten med, de viktigaste inköparna kommer till mötesplatsen.

Tydlig ROI

Tydlig och mätbar ROI, du kan snabbt räkna hem kostnaden för dina möten och vad de genererat i affärer.

Mer än bara en mässa

Mässan har mängder med erbjudanden och aktiviteter på plats mötesplatsen är både en mässa och konferens. Konferens har otroligt mycket att erbjuda som man inte vill missa. Mängder med talare, branschseminarier och paneldiskussioner och en mängd aktiviteter och inspiration.

Nätverka

Nätverka med din bransch och möt företag som letar efter de produkter och tjänster du erbjuder. Under dagarna arrangeras mingel, nätverksträffar, paneldiskussioner och mycket mer, som tillsammans skapar en dynamisk mötesplats för framtidens hälso- och sjukvård.

Samarbetspartners till mötesplatsen

Komplett mötesplats med extra allt

+200 TALARE I HÖGAKTUELL KONFERENS

Ta del av en konferens i absolut toppklass. Möt över 200 talare och lyssna till branschexperter, ledande myndigheter och inspirerande talare som presenterar den senaste utvecklingen. 1 biljett = 4 konferenser! Parallellt med Framtidens Hälso & Sjukvård går e-Hälsa+MVTe, Lösningar för Offentlig Sektor och Upphandlingsdagarna, din biljett till alla fyra konferenser.

+300 UTSTÄLLARE PÅ INNEHÅLLSRIK KOSTNADSFRI MÄSSA

Ett överfyllt mässgolv med över 300 utställare, högkvalitativa leverantörer & hundratals innovationer i en inspirerande miljö – allt helt kostnadsfritt för mässans alla besökare.

KOSTNADSFRIA AKTIVITETER PÅ MÄSSGOLVET

100-tals innovationer och aktiviteter. Du som besökare tar del av öppna scener som är fyllda med branschens mest inflytelserika personer. Delta i mingel, nätverksträffar, paneldiskussioner och mycket mer, allt detta tillsammans skapar en dynamisk mötesplats som visar framtiden redan idag.

MINGEL

Efter första mässdagen arrangeras ett fartfyllt mingel där du som besökare får chans att knyta nya kontakter. Ta del av prisutdelningar, tilltugg, live-uppträdande och överraskningar värda att minnas.

MATCHMAKING

På mässan kan både besökare och utställare ta del av mötesplatsens digitala verktyg. Här pågår en ständig matchmaking som leder till nya kontakter och nya möjligheter.

PRISUTDELNING - ÅRETS VÄLFÄRDSINSPIRATÖR

Framtidens Hälso & Sjukvård kommer årligen att dela ut pris för Årets Välfärdsinspiratör. Utmärkelsen ges till en person eller organisation som har inspirerat andra att engagera sig och arbeta för att förbättra välfärden för samhället. Januari 2025 kommer det andra priset att delas ut.

Besöksstatistik 2024

Besökarna uppgav följande syften med mässbesöket:

84% Få överblick över branschen

90% Skapa nya kontakter

83% Träffa nuvarande kontakter och branschfolk

98% Ta del av nyheter

75% Gå på seminarier

68%

68% av beslutsfattarna besökte mässan för att få underlag till upphandling.

83%

83% av besökarna beslutar eller påverkar inköp.

77%

77% beslutsfattare uppgav att de under den närmaste tiden kommer att köpa en eller flera av de produkter/tjänster som visats på mässan.

Utställarstatistik 2024

85%

85% av utställarna är mycket nöjda med den totala mässupplevelsen

92%

92% av utställarna har fått nya kontakter som kan leda till affärer

85%

85% av utställarna kommer troligen ställa ut igen när mässan arrangeras nästa gång

Fyra mässor under ett tak

Parallellt arrangeras e-Hälsa+MVTe, Lösningar för Offentlig Sektor och Upphandlingsdagarna – tillsammans bildar de Sveriges största mötesplatser för alla som leder, utvecklar och ansvarar för offentlig sektor och upphandling och inköp, samt framtidens vård i Sverige.