Var med och forma framtidens hälso- och sjukvård

Hur kommer framtidens vård att se ut? Vilka utmaningar och möjligheter finns det och vad betyder de för hälso- och sjukvården? Vilka är konsekvenserna? Vilka vägval kan bli aktuella? Hur säkrar vi framtida kompetensförsörjning och rekrytering? Hur kan vården utvecklas med hjälp av digitalisering? Hur hanterar vi kostnader?  – frågorna och utmaningarna är många!

Men lösningarna är oändliga – detta är din chans att vara med i händelsernas centrum och påverka framtidens hälso- och sjukvård samt uppleva hur framtidens hälso- och sjukvård kommer att utformas. Eventet förbereder dig inte bara på förändring utan gör dig fullt förberedd att ta dig an utveckling och nya möjligheter. Få energi, känn pulsen och bli uppdaterad.

Därför ska du besöka

Konferens

Ta del av den senaste utvecklingen och de innovativa lösningar som ska driva den digitala omställningen i framtiden. Här presenteras de senaste nyheterna direkt från politiska tungviktare, myndigheter och experter.

TRE MÖTESPLATSER

Parallellt arrangeras E-Hälsa + MVTe samt Lösningar för Offentlig Sektor = tre mässor och konferenser under ett tak

Utmaningar

Här presenteras nya utmaningarna och du kan ta del av de bästa metoderna för att effektivisera och förbättra, samt modeller för att mäta värde på de investeringar som görs, stora som små.

Möten

Möten med högkvalitativa leverantörer från hela Sverige som uppfyller de krav som ställs inom framtidens vård och omsorg.

Nätverk

Nätverk och möten med kollegor från andra offentliga organisationer och dela gemensamma utmaningar.

Senaste uppdateringarna

De senaste uppdateringarna och lösningarna som täcker nya områden som; digitalisering, teknik, upphandling och ledarskap.

Därför ska du besöka

Konferens

Konferens med politiska tungviktare, myndigheter och experter inom den offentliga sektorn.

Föreläsningar

Möjlighet att fördjupa sig i föreläsningar med kvalitativt innehåll, inklusive fallstudier som visar framgångar från hela den offentliga sektorn.

Utmaningar

Här presenteras nya utmaningarna och du kan ta del av de bästa metoderna för att effektivisera och förbättra, samt modeller för att mäta värde på de investeringar som görs, stora som små.

Möten

Möten med högkvalitativa leverantörer från hela Sverige som uppfyller de krav som ställs i den offentliga sektorn.

Nätverk

Nätverk och möten med kolleger från andra offentliga organisationer och dela gemensamma utmaningar.

Senaste uppdateringarna

De senaste uppdateringarna och lösningarna som täcker nya områden inom hela den offentliga sektorn, inklusive; digitalisering, teknik, upphandling, förvaltning, finans, medarbetare, ledarskap och fastighetslösningar.

Få nyhetsbrevet

Håll dig uppdaterad om mötesplatsen