Arrangeras parallellt

Nya insikter och
Inspiration

Var med och forma framtidens
hälso- och sjukvård

Hur kommer framtidens vård att se ut? Vilka utmaningar och möjligheter finns det och vad betyder de för hälso- och sjukvården? Vilka är konsekvenserna? Vilka vägval kan bli aktuella? Hur säkrar vi framtida kompetensförsörjning och rekrytering? Hur kan vården utvecklas med hjälp av digitalisering? Hur hanterar vi kostnader?  – frågorna och utmaningarna är många!

Men lösningarna är oändliga – detta är din chans att vara med i händelsernas centrum och påverka framtidens hälso- och sjukvård samt uppleva hur framtidens hälso- och sjukvård kommer att utformas. Mötesplatsen förbereder dig inte bara på förändring utan gör dig fullt förberedd att ta dig an utveckling och nya möjligheter. Få energi, känn pulsen och bli uppdaterad.

Därför ska du besöka

Konferens

Ta del av en storslagen konferens med över 200 talare – kompetensutveckling på absolut högsta nivå. Lyssna till politiska tungviktare, myndigheter och experter inom hela hälso- och sjukvården.

Mässa

Här finns ett överfyllt mässgolv med över 250 utställare som är helt kostnadsfritt för mässans alla besökare. Högkvalitativa leverantörer och 100-tals innovationer presenteras i en inspirerande miljö.

Öppna scener

På mässgolvet finns 3 scener som erbjuder kostnadsfri kompetensutveckling på högsta nivå, här kan du som besökare ta del av de senaste trenderna, nyheter och få tips och idéer inför framtidens arbete.

Utmaningar

Här presenteras nya utmaningarna och du kan ta del av de bästa metoderna för att effektivisera och förbättra, samt modeller för att mäta värde på de investeringar som görs, stora som små.

Nätverk

Nätverk och möten med kolleger från andra offentliga organisationer och dela gemensamma utmaningar.

Senaste nytt

De senaste uppdateringarna och lösningarna som täcker nya områden inom hela den offentliga verksamheten, inklusive; digitalisering, teknik, upphandling, finans, medarbetare och ledarskap.

91%

91% av besökarna uppgav att de var nöjda och kommer att besöka mässan igen 2024.

89%

89% av besökarna uppgav att programmet var av relevans för deras yrkesroll.